sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

KMC

    

Löysin H&M:stä sika hienon ja semi halvan denim jacketin! 
Aion sata varmasti ostaa tuon hetiku olen taas masseissa *.*!
Tänää oli aika kiva päivä pitkäst aikaa äitin ja Umutinkaa. Mentii ekaks kauppakeskus Veturiin ja siellä oli Umutin tuurina joku tilaisuus mikä oli tarkotettu pikkusille, jossa sitte pikkuset pystyi leikkimään erilaisilla leluilla ja ratsastaa poneilla, jotka ei tietysti ollut oikeita eläviä poneja vaan feikkejä. Mutta niin, Umut kävi leikkimässä siellä ja sillä aikaa kerettiin äidin kanssa nautiskella kahvista ja mä kerkesin käydä kahvin jälkeen parissa vaatekaupassa, kuten H&M:ssä ja Carlingsissa. 
    

Veturi reissun jälkeen kävimme aika laadukkaassa KMC nimisessä ravintolassa, joka sijaitsee Kouvolan teatteria vastapäätä. Ravintolassa myydään Ranskalaisia sekä Italialaisia ruokia. Äitini ja Umutin kanssa tilasimme Chéfin Specialin, joka sitten oli iha älyttömän iso annos! Annos tuli leveässä lautasessa ja jokanen otti sitten omalle lautaselle niin paljon kuin halusi ja Umut sai lautasellisen ranskalaisia kaupanpäälle siitä hyvästä kun hän on vielä pikkupoika. Kuten kuvissa näkyy niin annoksessa oli kananlihan lisäksi naudanlihaa ja lihojen välissä/alla omalaatuista Italialaista salaattia. Eikä ees maksanu paljoo jos kattoo et kuinka paljon siinä annoksessa oli ja se maku oli iha sika hyvä! Suosittelen käydä testaamassa!

Huomenna taas pitää nousta pirteenä seitsemältä ja sitte mennä kohti kouluun... Damn... 
Pakko kuitenkin jaksaa viel tsempata koulunkäyntiä, jotta pääsen opiskelee sinne minne haluun ysin jälkee! 

Stay Alive!

2 kommenttia:

  1. Toi farkkutakki on tosi kiva! Sul on muutekin kiva blogi, tykkään lukea sun kuulumisia, koska kirjoitat ne tosi mielenkiintosesti.

    VastaaPoista
  2. Joo mäki pidän siitä tosi paljon!:) Ja kiitos paljon!

    VastaaPoista